Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/bertels.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Vinyl – Bertels Textiel Project en Woninginrichting

Vinyl in Beesd en omstreken

Hebt u jonge kinderen, een hond, een poes, een tuin? Dan is vinyl mogelijk de beste keuze voor u. Een uitermate praktische vloer. Sterk, bestand tegen water en gemakkelijk schoon te maken. U hebt er werkelijk geen omkijken naar. Daarbij is het ook nog eens een zeer betaalbare vloer.

Vinyl in elke ruimte

Vinyl is geschikt voor toepassing in elke ruimte. U denkt bij het woord vinyl misschien uitsluitend aan de keuken? Dankzij ons enorme aanbod aan kleuren, diktes, dessins, effecten en ontwerpen staat vinyl ook verrassend goed in uw woon-, slaap- of werkkamer.

Keuzestress over vinyl?

Lastig om een keuze te maken? Bijvoorbeeld tussen vinyl, laminaat of een pvc vloer? Kom naar onze showroom in Beesd en bekijk het zelf. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden geven wij u eerlijk advies over de beste keuze voor u.

In de collectie topmerken van Bertels, Beesd: Forbo Novilon Nova Novilon Viva Novilon Prima Novilon VT Wonen Novilon Plus Novilon Fusion Silvester

Stuur een mail

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur nu gelijk een mail en we nemen ze spoedig mogelijk contact met u op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search