Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/bertels.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Schoonloopmatten – Bertels Textiel Project en Woninginrichting

Schoonloopmatten

Schoonloopmatten vind je in of voor scholen, winkels, bedrijven, ziekenhuizen, in de horeca, thuis. Kortom: op elke plaats waar mensen niet op hun pantoffels, sokken of blote voeten binnenkomen. In de praktijk betekent dat gewoon bijna overal.

Gewone mat

Maar ik heb toch een nette mat voor de deur liggen, zult u zeggen? Waarom dan een speciale schoonloopmat? Al veegt u nog zo goed uw voeten op uw mat van kokos, rubber of katoen, wie buiten is geweest brengt zand en vuil binnen. En als het regent, laat u natte voetafdrukken achter.
Binnengelopen zand, vuil en vocht zorgen meteen voor een onverzorgde entree. En u weet het: u krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Zand krast bovendien al snel lelijk op uw harde vloer, of laat vieze vlekken in het tapijt achter. En dan hebben we het nog niet over het gevaar van uitglijden op een natte vloer.

Coral schoonloopmatten van Forbo

De zware kwaliteit van de schoonloopmatten van Forbo houdt tot 94% van het vuil, zand en vocht tegen. Daarmee blijven de achterliggende vloeren schoon. Zo’n mat spaart uw vloer(bedekking) en bespaart schoonmaakkosten. De mat zelf is gemakkelijk te reinigen. De lange levensduur spreekt vanzelf.

Kleuren en soorten

Bertels biedt schoonloopmatten in diverse kleuren en soorten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een mat die vooral het zand vasthoudt. Bijvoorbeeld geschikt voor scholen waar in pauzes druk in de zandbak wordt gespeeld. Bij andere soorten wordt met name het vocht goed opgenomen. En weer andere matten zijn speciaal geschikt voor de buitenruimte.

Mat op maat

Alle schoonloopmatten in ons assortiment zijn in elke gewenste maat verkrijgbaar. Voor een optimale werking adviseren wij een langere en bredere mat dan de standaard deurmatten. De praktijk wijst uit dat de meeste mensen niet stil blijven staan om hun voeten te vegen. Zeker niet als er iemand direct achter hun aankomt. Ze moeten hun schoenen dus letterlijk schoonlopen.

Eigen logo

De schoonloopmatten van Forbo zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De mat kan zelfs onderdeel zijn van uw huisstijl. Zo kunt u uw logo of een andere afbeelding erop laten drukken of uit laten snijden. Op die manier is uw doorloopmat een visitekaartje voor uw bedrijf, dat bijdraagt aan die zo belangrijke eerste indruk. Een mooi binnenkomertje!

In welke ruimte wilt u schoonloopmatten gebruiken? Bertels laat u graag de mogelijkheden zien. Bezoek onze showroom voor deskundig advies.

In de collectie topmerken van Bertels, Beesd:

  • Forbo
  • Cotap
Stuur een mail

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur nu gelijk een mail en we nemen ze spoedig mogelijk contact met u op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search