Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/bertels.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Grastapijt – Bertels Textiel Project en Woninginrichting

Grastapijt

Grastapijt: je hoeft niet te zaaien en je hoeft niet te maaien. En toch altijd groen, zonder er iets aan te hoeven doen. Een tapijt van kunstgras fleurt uw balkon of dakterras, maar zeker ook uw tuin het hele jaar door op. Een sfeervolle groene omlijsting van de buitenruimte waarin planten, bloemen en tuinmeubilair prachtig tot hun recht komen.

Kunstgras leggen

Bertels levert en legt voor u kunstgras van 2 of 4 meter breed. Ook als het eenmaal ligt heeft u er zelf geen omkijken naar. Onze grastapijten zijn volledig onderhoudsvrij. Regen spoelt uw buitentapijt van kunstgras immers regelmatig schoon. Geen zorgen dat er water op blijft liggen. De speciale geperforeerde rug verhindert dat en staat garant voor een zorgeloze, lange levensduur.

Natuurlijk groen

Het meest gevraagd zijn onze grastapijten in diverse groenschakeringen. Gewild om de natuurlijke uitstraling en de keuze uit verschillende hoogtes gras. Net echt, zeggen onze klanten. Welk effect ziet u het liefst? Een strak gemaaid gazon, of de romantiek van een weelderige lenteweide?

Gekleurd grastapijt

Een tapijt van kunstgras is bij Bertels ook verkrijgbaar in andere kleuren dan groen. Een gekleurd grastapijt heeft namelijk ook zeker zo zijn charmes. Denk bijvoorbeeld aan een rode loper van kunstgras. Origineel én functioneel!

In welke buitenruimte wilt u een groene oase van rust creëren? Neem een kijkje in onze showroom en zie en voel zelf het effect. Want hadden wij eigenlijk al gezegd dat een grastapijt van Bertels zacht en daardoor ook kindvriendelijk is?

In de collectie topmerken van Bertels Beesd:

  • Willard
  • Easy Grass

Stuur een mail

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur nu gelijk een mail en we nemen ze spoedig mogelijk contact met u op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search